Burak Kut konseri

23 kasım çarşamba günü Burak Kut konserindeydik umduğumdan daha da güzel dahada sıcak daha da eğlenceli geçti en beğendiğim konserler listeme hızlı bir giriş yaptı.Bildiğim şarkılarından nasıl keyif aldıysam bilmediklerim de aynı derece eğlendirdi.Paşa konser yerine varır varmaz anne burak ne zaman gelecek diye Burak Kut sahneye gelinceye kadar sanırım 20 kez sormuştur :) ama 2. şarkıda uykuya geçti.Ekranda göründüğünden daha zayıf ve daha genç gösteriyor tüm konser kız çocuklarına ayrı bir ilgi gösterdi malum yeni kız çocuk babası.Sesinde gram fark yok yani tv nasılsa aynı hatta daha iyi
Repertuarın da komple yokmuş ama solon komple komple diye hep bir ağızdan şarkıyı isteyince kıramadı ve onuda söyledi.
Bize konser başında burdan ayrılınca tek yapmak istediğiniz şey uyumak olacak demişti öyle haklı çıktı ki yatağa girer girmez uyudum ve sabah kalkamadım :)
Fotograf makinemin pili bittiği için çekim yapamadım aslında hep önceden hazırlarım ama bu sefer unutmuşum
 Sonbahar,tatili boş ver,tahtalara vur,cılgınım,bebeğim,benimle oynama... daha nice güzel şarkılarla dolu dol bir saat geçirdik.

5 yorum:

otuzundansonra dedi ki...

oh oh keyfiniz daim olsun ,selamlar

Şerife dedi ki...

teşekkür ederim:)

Ülkü dedi ki...

Konser konser dolaş sen oh :)) paşa uyumuş ama bak yazık olmuş :) ama adamın seside ninni gibi :) hele sonbahar şarkısı süperr :)

Şerife dedi ki...

zaten bundan sonra sonbahar şarkısında hep aklıma sen geleceksin

Ülkü dedi ki...

Tahmin ediyorum :)